/ / Most mi tudjuk, mi történik akkor, amikor a méregburkolatot kapod a szemedben

Most már tudjuk, mi történik akkor, amikor a méregburkolatot kapod a szemedbe

méreg borostyán duzzadt arc

Ó, nyár. A bosszantó bőrkérdések szezonja, mint a napégés, a bogarak, és ó, igen ... a méreg borostyán. Fésülje fel ezt a gonosz növényt, és egy piros, hólyagos kiütés marad, ami szuper fájdalmas, és legfeljebb három hétig tarthat. Szerezd meg a szemed, mint a 21 éves Emily Petrozza, és egy sütőtök arccal végződik - és talán még egy vörösvérsejt is, amely a bögrét tartalmazza.

Emily, aki Newingtonból, Connecticutból származik, észrevettevasárnap egy kis méregburkolat kiütés a karján, de nem érdekelte, mondja a Buzzfeed. Leleményes halászként Emily ismerte a bosszantó problémát. Aznap este vállrándult a kis vörös dudorok szeme elől. De jöjjön hétfő reggel, nem tudta kinyitni az arcát, és az arca teljesen duzzadt.

Egy barátom vezette Emily-t a sürgős gondozáshoz ésEzt a fotót (mint bármelyik jó barátja) tette át, Emily húga, Lauren. És természetesen, mint bármelyik jó testvérem, Lauren elküldte a fotót a Twitteren:

Lauren azt mondja a Buzzfeednek, hogy várja az embereketa város, hogy egy jó nevetés belőle. De a reakció messze túlterjedt Newington határain, és a képet most már több mint 33 000 alkalommal újraértékelték. Gyorsabban, mint amit mondott volna: "Sajnálom, sis!" a kép elérte epikus mém állapotát, összehasonlítva Emily arcát egy pufferrel:

Figyelni: