/ / Mob feleségek Star 'Big Ang' halt meg a rák

A Mob feleségek Star 'Big Ang' halt meg a rák

nagy ang a mob feleségektől

Angela "Big Ang" Raiola, egy szókimondó személyiség a VH1-en Mob feleségek, elhunyt a fejlett tüdő- és agyrák reggelén. Angela, a két anya és a hat nagyanyja, akik korábban a Drunken Monkey Barban és Grillben tartózkodtak a New York-i Staten-szigeten, 55 éves volt.

Egy családi barát megerősítette a piszkos híreket a Twitteren:

A hírt a Jennifer Graziano, a Mob feleségek: "Szomorítanak, hogy azt mondják, hogy 3: 1-kor Ang elvesztette a rákkal való harcát" - mondta Graziano. - Békésen átadta, barátaival és családjával körülvéve.

2015 márciusában Angélát eredetileg 2. fokozatú torokrák diagnosztizálta. Felbukkant A Dr. Oz Show a hét elején, hogy beszéljen a helyzetéről,elmagyarázta, hogy 2015 áprilisában 10 órás műtéten vett részt, hogy eltávolítsa a tumorokat a torkából. De akkor visszatért a rák - ezúttal a torkában és a torkában.

Egyszer megtudta, hogy tüdőrákja van, Angela(a doktor elmondta neki, hogy a rákkal összefüggő 40 éves dohányzása van). Kezelték a kezelést, de a daganat visszatért, és ezúttal az agyába is terjedt. A GoFundMe oldal szerint Janine nővére Január januárban indította el Angela kezelését, kemoterápiát indított, de "január 26-án az orvos átvizsgálta a CT-t és tájékoztatta, hogy a kezelés nem működik, sőt egy daganat nagyobbak voltak, és a többi daganat nem változott "- írta Janine.

- Megdöbbentő, mi történt - mondta Angela A Dr. Oz Show. "Először azt hittem, hogy rákos vagyok. Nagy ünnepséget, egy pártot akartam. Aztán egy hónappal később én voltam a 4. színpadon. "Könnyekkel könnyedén elmondta, hogy néha" néha "jól érezte magát, de gyakran depressziós volt, és azt mondta Dr. Oznak, hogy továbbra is pozitív marad barátok és család.

</ Section>
Figyelni: